Missio

Missio_kuva_10Arvomaailmaani mahtuu yhtälailla yritteliäisyys kuin halu auttaa ja tuoda esiin myös erityisesti kaikkein heikompiosaisten asemaa, jotta se ei täysin unohtuisi. Missioni on siis edistää inhimillisyyden ja suvaitsevaisuuden asiaa sekä pehmeitä arvoja.

Toivon, että kirjojeni tekstit koskettavat. Vaatesuunnittelun ja somistamisen avulla voin puolestaan luoda vähän kauneutta ympärilleni omaksi iloksi ja ehkä vähän muidenkin.

Arkityöni toimittajana on tiedon ja tarinoiden välittämistä. Uteliaisuus elämän eri ilmiöitä kohtaan laidasta laitaan on rikkaus ja etu, samoin kuin laaja elämänkokemus. Vahvuuteni toimittajana on laaja-alaisuus ja kyky perehtyä mitä erilaisempiin aihe-alueisiin ja kirjoittaa niistä kansantajuisesti sekä ihmisläheisesti. Mielelläni olisin sellainen lehtimaailman inhimillinen tekijä.

Olen ollut mukana myös esimerkiksi Hurstien avustustapahtumissa vuodesta 2004 alkaen ja haluan edistää heidän työtään Suomen köyhien ja kodittomien hyväksi muun muassa pitämällä asiaa esillä aina, kun mahdollista. Vastaavia auttamisjärjestöjä ja -tapoja löytyy ympäri maailmaa. Esimerkiksi hiljattain Australian seikkailumatkallani otin tavaksi ostaa The Big Issue -lehteä, jonka myymisestä kodittomat ja vähävaraiset saavat itsellen tuloa. Toivon, että vaikeistakin asioista avoimesti puhuminen tekee niistä yleisesti ymmärrettävämpiä ja inhimillisempiä.