Vappusomistus

Somistin vähän vappua kotiin, kun tuo somistaminen on jonkun sortin pakkomielle :). Massapallot on värjätty helmiäis-inkavärillä. Hyvää vappua kaikille! :)

Asu, jossa on sisältöä

Keski-ikäisten naisten blogeille olisi kuulemma jonkin uutisen mukaan kysyntää, joten täältä pesee taas tyyliblogia ;). Kyseessä on tällä kertaa jälleen yksi nykyisistä lempiasuista ja lisäksi tässä asussa on sanomaa ja väriä. Desigualin paidassa lukee ”Say something nice”. Itselleni se merkitsee sitä, että miten hyvien asioiden sanominen ihmisille kannattaa ja lämmittää. Esimerkiksi Australiassa henkeen kuului, että ihan tuntemattomillekin tultiin sanomaan kohteliaisuuksia ja joka paikassa asioidessa kysyttiin kuulumiset yms. Siellä oli helppoa pysyä koko ajan hyvällä tuulella. Itsetehtyä tästäkin asusta löytyy taas paljon. Desigualin paidan alla oleva…

Klassikkoasu kesään ja syksyyn

Tässä yksi itsetuunatuista lempiasuistani kuvattuna tänä syksynä (ylimmät kuvat) ja viime kesänä (alimmat kuvat). Wiklundista alesta löytyneeseen mekkopohjaan on yhdistetty yläosa Cyber Shopista löytyneen paidan kukkakuvioiseen takaosaan. Näin syntyi klassikko, joka on kestänyt jo vuosia ja tulee varmasti vielä palvelemaan vuosia. Asusta saa syksyisemmän toisenlaisella paidalla & villapaidalla ja myssyllä. Itsetehtyjä ovat myös mm. vyö, molempien kuvien korvikset ja kesäkuvan kengät. Kettukuvioiset sukkikset on Wäkkärästä ja glitteri-sukkiksista en muista mistä. (Kuvat: Marko Ahlsten & Ile)

Itsetuunattu Unikko-kuosinen toimittajan setti

Kaikki mitä toimittaja tarvitsee! Marimekon suikasta sai kätevästi tuunattua toimittajan täyspakin lisäämällä siihen sopivan kokoiset sisätaskut. Sisätaskuissa on oma lokeronsa niin sanelulaitteelle, puhelimelle, kynille kuin muisti- tai nettitikullekin. Kalenterin kuoret on itse päällystetty Unikko-kankaalla. Kalenterin kuori on sellaista mallia, johon vaihdetaan aina vain uusi kalenteriosa. Mikä parasta, kuoret kestävät siis käytössä vuosikausia. Kalenterin säilytyspussukka on ompelijan tekemä ja sinne mahtuu lisäksi mukavasti myös muuta pientä välineistöä. Myöhemmin lisäsin kalenterin kanteen vielä sydännauhan.     

Itsetuunatut kello ja korvikset

Maikin tuunaustaidonnäytteitä taas. Kun ei löytynyt tarpeeksi näyttäviä ja siroja sekä valkoiseen kaulakoruuni sopivia korviksia & kelloa, tuunasin ne itse. Korvikset on rakennettu kaksista eri korviksista ja lisätty ”kristallipalat”. Kello on maalattu ja lisätty ”kimallepalat” yksitellen. Jälleen uniikkia ja joka asuun sopivaa.